Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Στον αγιασμό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης βρέθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο περιφερειάρχης ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές καλή σχολική χρονιά, καλή προοδο, ενώ παράλληλα τους συμβούλευσε να εφαρμόζουν με σχολαστικότητα τα υγειονομικά μέτρα που προτείνουν οι ειδικοί και να προσπαθήσουν να πείσουν και τους μεγαλύτερους να εμβολιαστούν όλοι.

Στη συνέχεια ο Π. Νίκας επισκέφθηκε το 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης, όπου τον υποδέχθηκε το εκπαιδευτικό προσωπικό με το οποίο συζήτησε επί μακρόν για εκπαιδευτικά ζητήματα και ζητήματα που έχουν σχέση με τη νεολαία.

Ο περιφερειάρχης δεσμεύτηκε πως κάθε πρωτοποριακή εκπαιδευτική ενέργεια θα υποστηρίζεται από την Περιφέρεια ηθικά και οικονομικά, ενώ τόνισε ότι πάντα θα είναι στη διάθεση των παιδιών, και της νέας γενιάς, αφού -όπως χαρακτηριστικά σημείωσε- “για όλους μας, οι νέοι αποτελούν προτεραιότητα”.

Τέλος, ο περιφερειάρχης, επικοινώνησε και με το 4ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας, το οποίο επισκέπτεται κάθε φορά κατά την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους, και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top