Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας μετείχε στην διαδικτυακή ημερίδα Olympia Forum

Τις στοχεύσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τόσο σε θέματα ανάπτυξης, όσο και στους τομείς του τουρισμού, της υγείας και των υποδομών, ανέπτυξε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος συμμετείχε σήμερα Τρίτη 23 Ιουνίου στην διαδικτυακή ημερίδα του Olympia Forum, την οποία διοργάνωσε το ιδιωτικό περιφερειακό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ΟΡΤ, του Πύργου Ηλείας.

Η θεματική της εν λόγω ημερίδας αφορούσε το φάσμα των επιπτώσεων της κρίσης στην οικονομία και τον τουρισμό από τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία και τις προτάσεις για την επόμενη μέρα, αλλά και τις μεθόδους και τα εργαλεία που θα συμβάλουν στην επιστροφή της οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής στη (νέα) κανονικότητα.

Εισηγητές ήταν, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, ενώ εκτός από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα συμμετείχαν επίσης οι ομόλογοί του Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top