Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου Καράτουλα Κυνουρίας

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου Καράτουλα Κυνουρίας

Στα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου Καράτουλα Κυνουρίας, που στεγάζεται στο ανακαινισμένο κτήριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου, παρέστη και χαιρέτισε, το περασμένο Σάββατο 13 Αυγούστου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Χαιρετίζοντας την εν λόγω εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καράτουλα “Αγιος Ιωάννης” -και την οποία συνέδραμε η Περιφέρεια Πελοποννήσου-, ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε “όλους τους δασκάλους των μονοθεσίων σχολείων, ιδιαίτερα στις ορεινές περιοχές της πατρίδας μας, που τις κράτησαν όρθιες”, εκφράζοντας την ευχή “το Πολιτιστικό Κέντρο να αποτελέσει χώρο αναφοράς για ολόκληρη την περιοχή”.

Η ανακαίνιση του κτηρίου του πρώην Δημοτικού Σχολείου στον Καράτουλα χρηματοδοτήθηκε αφ’ ενός μέσω του προγράμματος και αφ’ ετέρου τον χορηγό και ευεργέτη της περιοχής Δημήτρη Γ. Λογοθέτη, προς τον οποίον ο Πολιτιστικός Σύλλογος απένειμε τιμητική διάκριση.

Παρόντες στην πιο πάνω εκδήλωση ήταν επίσης, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, άλλοι αυτοδιοικητικοί, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καράτουλα κ.α.

Μετά την εκδήλωση, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας επισκέφθηκε την περιοχή της Κυπαρισσίας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top