Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην εκδήλωση της πίτας της ΔΕΕΠ Αρκαδίας της Ν.Δ.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην εκδήλωση της πίτας της ΔΕΕΠ Αρκαδίας της Ν.Δ.

Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας παρέστη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προχθές Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στην Τρίπολη.

Στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση, στην οποία παρέστη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης, ο Π. Νίκας δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι “η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να πορευθεί στις εκλογές με ηπιότητα, με διάθεση συνεννόησης, με επιχειρήματα”.

Στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης, εξ άλλου, ο Π. Νίκας επέδωσε στον αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Οργάνωσης, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ απορριμμάτων Χρήστο Λαμπρόπουλο τιμητική πλακέτα για την προσφορά του αείμνηστου πατέρα του δεύτερου ως πρόεδρος της ΔΕΕΠ και στέλεχος του κόμματος.

Παρόντες στην εκδήλωση επίσης ήταν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Κώστας Βλάσης, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός, οι δήμαρχοι Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, Γορτυνίας Στάθης Κούλης, ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης κ.α.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top