Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στις εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την Α΄ Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στις εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την Α΄ Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας παρέστη στις εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την Α΄ Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων που διοργάνωσε χθες Κυριακή 20 Μαρτίου ο Δήμος Επιδαύρου, στις οποίες την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, στις οποίες αξίζει να σημειωθεί ότι μετείχαν εκπρόσωποι δήμων από τις περιοχές που είχαν μετάσχει στην εθνοσυνέλευση πριν δύο αιώνες, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο μπροστά στην ιστορική στήλη της Εθνοσυνέλευσης.

Παρέστησαν επίσης, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλιας και Ανδρέας Πουλάς, ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννης Μαλτέζος, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο ειδικός σύμβουλος της κυβέρνησης για θέματα ακριτικών περιοχών και Αγίου Ορους Αλκιβιάδης Στεφανής, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των εισαγγελικών και στρατιωτικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top