Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης, στην Πάτρα

Στην Πάτρα θα βρίσκεται την ερχόμενη Πέμπτη 3 Ιουνίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, συμμετέχοντας ως εισηγητής στο 9ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης / Regional Growth Conference 2021 που διοργανώνουν στην αχαϊκή πρωτεύουσα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η εφημερίδα “Πελοπόννησος”.

Στο εν λόγω συνέδριο, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 3 με 5 Ιουνίου, στο ιστορικό οινοποιείο Achaia Clauss, θα μετάσχουν 200 ομιλητές σε συνολικά 34 συνεδρίες.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, μεταξύ των συμμετεχόντων περιλαμβάνονται “22 υπουργοί και υφυπουργοί, δύο Επίτροποι από την Κομισιόν, Ευρωβουλευτές, αξιωματούχοι από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και διεθνείς οργανισμούς, οι πρέσβεις των ΗΠΑ και της Γερμανίας, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι της επιχειρηματικής και οικονομικής κοινότητας”.

Οι θεματικοί άξονες του συνεδρίου Περιφερειακής Ανάπτυξης είναι, α) Οικονομία και Ανάπτυξη, β) Περιβάλλον, Ενέργεια και Βιώσιμη Ανάπτυξη, γ) Τουρισμός, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, δ) Υποδομές Πολιτισμός και Εκπαίδευση και ε) Υγεία.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top