Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας θα απευθυνθεί στους νέους δημάρχους Πελοποννήσου και Αττικής σε εκδήλωση της ΚΕΔΕ, αύριο στην Αθήνα

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα μιλήσει το πρωί αύριο Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, στην έναρξη της ενημερωτικής διημερίδας για τους νέους δημάρχους των Περιφερειών Πελοποννήσου και Αττικής, την οποία διοργανώνει στην Αθήνα η ΚΕΔΕ, σε συνεργασία με την ΕΕΤΑΑ.

Η αυριανή εκδήλωση περιλαμβάνεται σε μια σειρά από 6 ενημερωτικές διημερίδες για τους δημάρχους της νέας δημοτικής περιόδου 2024 – 2028, τις οποίες -από το 2002 και έκτοτε- διοργανώνει η ΚΕΔΕ (Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδας) σε συνεργασία με την ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης), με στόχο την έγκυρη πληροφόρηση των δημάρχων που αναδείχθηκαν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου.

Οι θεματικές ενότητες στην αυριανή εκδήλωση -στην οποία θα μιλήσουν επίσης, μεταξύ άλλων, η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος καθώς και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, όπως και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης- είναι οι εξής:

Σύστημα Διακυβέρνησης – Καταστατική Θέση Αιρετών – Εποπτεία

Οικονομικά των ΟΤΑ – Οικονομική Διοίκηση και Διαχείριση – Ελεγχος Ελεγκτικού Συνεδρίου

Χρηματοδοτικά εργαλεία περιόδου 2023 – 2029

Οργάνωση – Λειτουργία και Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Κλιματική Αλλαγή – Πολιτική Προστασία και Τοπική Αυτοδιοίκηση

Δημόσιο Μάνατζμεντ και Επικοινωνιακή Πολιτική

 

Οι εργασίες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ https://kede.gr/

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top