Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στον εορτασμό της 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης παρευρέθηκε σήμερα Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (ΠΕΑ) στην Καλαμάτα για την εορτή του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Μιλώντας για την σημερινή εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε: «Γιορτάζει σήμερα η Πολεμική μας Αεροπορία και μαζί της τιμάμε  τους μαχητές του αέρα, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο σε καιρό ειρήνης, όσο και σε καιρό πολέμου.

Σε αυτή την εκδήλωση η μνήμη μου ήταν στραμμένη στην πρόσφατη απώλεια ενός στελέχους της 120 ΠΕΑ του Επισμηναγού Νίκου Βασιλείου, που σε καιρό ειρήνης προσφέροντας τις υπηρεσίες του έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο. Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Εύχομαι σε όλους τους αξιωματικούς, σμηνίτες, πολιτικό προσωπικό να τους έχει πάντα καλά ο Θεός και οι Αρχάγγελοι που γιορτάζουν σήμερα να τους προστατεύουν»

Αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου, ενώ στη δοξολογία που ακολούθησε χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος.

Ξεχωριστή στιγμή η επίδειξη από αεροσκάφος τύπου Τ6 που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στην στατική έκθεση με εκπαιδευτικά αεροπλάνα, οπλικά και συστήματα διάσωσης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top