Ο βουλευτής Κορινθίας Ν. Ταγαράς υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος

Τη θέση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος, ανέλαβε ο βουλευτής Κορινθίας Νίκος Ταγαράς.

Ο βουλευτής από την Περιφέρεια Πελοποννήσου περιλαμβανόταν στα ονόματα που ανακοινώθηκαν σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου, από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, στο πλαίσιο του “μίνι ανασχηματισμού” στον οποίο προέβη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε:

α) την αναβάθμιση του υφυπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη σε αναπληρωτή υπουργό, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Ανάπτυξη.

β) την αναβάθμιση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκου Παπαθανάση σε αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

γ) την τοποθέτηση του Παναγιώτη Τσακλόγλου στη θέση του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιου για τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης

δ) την τοποθέτηση της Ζωής Ράπτη στη θέση της υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για θέματα Ψυχικής Υγείας.

ε) την τοποθέτηση του Νίκου Ταγαρά στη θέση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top