Ολοκληρώνεται αύριο Μεγάλη Παρασκευή η κατ’ οίκον διανομή του ΤΕΒΑ

Ολοκληρώνεται αύριο Μεγάλη Παρασκευή η κατ’ οίκον διανομή του ΤΕΒΑ

Ολοκληρώνεται αύριο Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου η κατ’ οίκον διανομή των τροφοδεμάτων του προγράμματος ΤΕΒΑ στους ωφελούμενους τωνΔήμων Καλαμάτας και Δυτικής Μάνης.

Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου, η διανομή συνεχίστηκε στην Καλαμάτα και σε τοπικές κοινότητες του δήμου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, καθώς επίσης στους Δήμους Πύλου – Νέστορος και Τριφυλίας, όπως και στην Δημοτική Κοινότητα Μεσσήνης.

Ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος -ο οποίος επόπτευσε το έργο διανομής στην Μεσσήνη, στον χώρο του Δημαρχείου, και είχε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Χαράλαμπο Μακρή- σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας και συντονιστή του προγράμματος Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, τα στελέχη της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, τους δημάρχους του νομού, τους δημοτικούς συμβούλους, όπως και τους προέδρους των Κοινοτήτων.

Ολοι οι παραπάνω “συνέδραμαν καθοριστικά στην κατ’ οίκον διανομή στους ωφελούμενους του προγράμματος” όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος αναφέρθηκε ιδιαίτερα, τόσο στην συμβολή των στελεχών του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι”, όσο και στον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας Ηλία Αξιωτόπουλο “για την σημαντική στήριξη που παρείχε στην απρόσκοπτη διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους”.

Καταλήγοντας ο Στ, Αναστασόπουλος σημείωσε:

“Όλοι μαζί συνεργαστήκαμε άψογα, ώστε να ολοκληρωθεί με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας το πρόγραμμα, το οποίο αυτή την φορά εξασφάλισε την αξιοπρεπή διανομή σε όλους τους ωφελούμενους”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top