Ολοκλήρωση διανομής ΤΕΒΑ μηνός Απριλίου

Ολοκλήρωση διανομής ΤΕΒΑ μηνός Απριλίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας Περιφέρειας Πελοποννήσου, η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ / FEAD), για τον μήνα Απρίλιο 2021.

Η διανομή, η οποία διήρκησε από τις 12-04-2021 έως τις 16-04-2121, πραγματοποιήθηκε σε προκαθορισμένα σημεία και ώρες, στους Δήμους Σπάρτης (Διοικητήριο Π.Ε. Λακωνίας), Ανατολικής Μάνης, Ευρώτα, Μονεμβασίας (Μολάοι και Νεάπολη) και Ελαφονήσου, καθώς και κατ’ οίκον στον ιστό της πόλης της Σπάρτης.

Από τους συνολικά 1.597 δικαιούχους – ωφελούμενους του προγράμματος, παρέλαβαν οι 1.369 προϊόντα όπως κρέας, τυριά, φρούτα, λαχανικά, όσπρια, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, ζάχαρη, χαρτικά, απορρυπαντικά, βρεφικά είδη, αρτοσκευάσματα, καθαριστικά, σχολικά είδη κ.λπ. Τα αδιάθετα νωπά προϊόντα χορηγήθηκαν σε δομές κοινωνικής φροντίδας χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλλαν, με την άριστη συνεργασία τους, στην απρόσκοπτη εκτέλεση και ολοκλήρωση της διανομής και ιδιαίτερα:
Τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας,
Τους Δήμους του νομού Λακωνίας, που αποτελούν τους κοινωνικούς εταίρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο πρόγραμμα,
Την Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας και
Τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

“Ευχόμαστε τέτοιου είδους προγράμματα να συνεχίσουν με επιτυχία τη δράση τους, όμως επιτυχία για εμάς και ευχή θα είναι να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερους συμπολίτες μας που θα έχουν ανάγκη κοινωνικής προσέγγισης και υποστήριξης”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top