Π. Νίκας για την ημέρα μνήμης εθνικών ευεργετών, “οι Ελληνες πρέπει να θυμόμαστε πάντα τι προσέφεραν κάποιοι άνθρωποι για εµάς”

Π. Νίκας για την ημέρα μνήμης εθνικών ευεργετών, “οι Ελληνες πρέπει να θυμόμαστε πάντα τι προσέφεραν κάποιοι άνθρωποι για εµάς”

Η ημέρα μνήμης των εθνικών ευεργετών τιμήθηκε σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου -όπως και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος παρέστη στην επιμνηµόσυνη δέηση που τελέστηκε στο Μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων, όπου και κατέθεσε στεφάνι στη συνέχεια, τόνισε μεταξύ άλλων ότι πρέπει “οι Ελληνες να θυμόμαστε πάντα τι προσέφεραν κάποιοι άνθρωποι για εµάς για να έχουµε µια καλύτερη ζωή, µια καλύτερη παιδεία µια καλύτερη υγεία και να

επιτύχουμε τους εθνικούς στόχους”.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο περιφερειάρχης όχι μόνο στους εθνικούς ευεργέτες αλλά και στους τοπικούς, επισημαίνοντας ότι και οι περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέδειξε σημαντικό αριθμό ευεργετών.

Παρόντες στη σημερινή εκδήλωση ήταν επίσης, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συµβουλίου Γιάννης Μαλτέζος, ο αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, εκπρόσωποι του Δήμου Τρίπολης, των Ενόπλων Δυνάµεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων κ.α.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top