Π. Νίκας στην Π.Υ. Καλαμάτας, “η Περιφέρεια πάντα αρωγός σε όσα χρειάζεστε”

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, όπου το πρωί σήμερα Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, παρελήφθησαν τα ελαστικά των πυροσβεστικών οχημάτων στην προμήθεια των οποίων προέβη πρόσφατα η Περιφέρεια.

Ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Μεσσηνίας πύραρχος Δημήτριος Γεωργανάς υποδέχθηκε τον περιφερειάρχη και εξέφρασε ευχαριστίες -εκ μέρους όλων των πυροσβεστών της Μεσσηνίας- για την ουσιαστική συμπαράσταση αλλά και για τη στήριξή του σε διάφορα ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια των πυροσβεστών.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, ευχαρίστησε με τη σειρά του τους πυροσβέστες για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν και τόνισε πως η Περιφέρεια “θα είναι πάντα αρωγός σε όλα όσα σχετίζονται με τον υπηρεσιακό και προσωπικό τους εξοπλισμό, γιατί κοινός στόχος όλων είναι η διασφάλιση όλων των αναγκαίων συνθηκών και προϋποθέσεων, ώστε να ανταποκρίνονται με αποτελεσματικότητα στο καθήκον τους”.

Υπενθυμίζεται πως η αγορά ελαστικών αφορά όλες τις Περιφερειακές Ενότητες ενώ η σχετική δαπάνη για την προμήθεια ελαστικών για τις ανάγκες των πυροσβεστικών οχημάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ανήλθε περί τις 48.000 ευρώ.

Στην παραλαβή των ελαστικών παρευρέθηκαν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης και πρώην Αρχηγός του Π.Σ. Βασίλης Καπέλιος, ο Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλης Χαντζής και ο υποδιοικητής της Π.Υ. Καλαμάτας επιπυραγός Παναγιώτης Παπανικολάου.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top