Π. Νίκας στην Σπάρτη, “πρέπει να αλλάξει, να βελτιωθεί ο δημόσιος τομέας, να υπάρξει σκληρή αξιολόγηση σε όλα τα επίπεδα”

Π. Νίκας στην Σπάρτη, “πρέπει να αλλάξει, να βελτιωθεί ο δημόσιος τομέας, να υπάρξει σκληρή αξιολόγηση σε όλα τα επίπεδα”

Θλίψη και οδύνη για τα τραγικά θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη εξέφρασε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σε δηλώσεις του στην Σπάρτη, το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Πρόσθεσε επίσης, ερωτώμενος σχετικά, ότι φέρει βεβαίως ευθύνη και η κυβέρνηση για να παρατηρήσει στη συνέχεια ωστόσο ότι “οι ευθύνες για τον σιδηρόδρομο στη χώρα μας είναι διαχρονικές και διακυβερνητικές”.

Σε γενικότερη αναφορά του, ο περιφερειάρχης είπε ότι τα τελευταία 15 χρόνια στην χώρα μας έχουμε βιώσει αλλεπάλληλες καταστροφές με πολλά ανθρώπινα θύματα, εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι “πρέπει να αλλάξει, να βελτιωθεί ο δημόσιος τομέας, να υπάρξει σκληρή αξιολόγηση σε όλα τα επίπεδα και παράλληλα να σταματήσει το ρουσφέτι και η ψηφοθηρία -σε κεντρικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο. Διαφορετικά, δημόσιο δεν θα έχουμε ποτέ και τα ατυχήματα, δυστυχώς, θα επαναλαμβάνονται” κατέληξε ο περιφερειάρχης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top