Παραχώρηση χώρου στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας για διενέργεια rapid test

Παραχώρηση χώρου στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας για διενέργεια rapid test

Από την ερχόμενη Δευτέρα 24 Μαΐου, τα rapid test που διενεργεί στην Καλαμάτα το κλιμάκιο Μεσσηνίας του ΕΟΔΥ για τον εντοπισμό κρουσμάτων covid-19 θα γίνονται στον προθάλαμο του αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου  της Π.Ε. Μεσσηνίας, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Η πιο πάνω απόφαση προέκυψε μετά την συνεργασία που είχε σήμερα Παρασκευή 21 Μαΐου ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος με τον συντονιστή του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία Κώστα Βλαχοδημητρόπουλο και στελέχη του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας, δεδομένης της αναγκαιότητας μετακίνησης του κλιμακίου από το Μέγαρο Χορού, λόγω της έναρξης των εκδηλώσεων της πολιτιστικής περιόδου, ενώ συνυπολογίστηκε επίσης και η μεταβολή των καιρικών συνθηκών και ειδικότερα η άνοδος της θερμοκρασίας.

Στην εν λόγω συνάντηση έγιναν οι απαραίτητες τελικές συνεννοήσεις, παραδόθηκαν τα κλειδιά του χώρου και επιπλέον ενημερώθηκε ο υπεύθυνος του κλιμακίου ότι η Π.Ε. Μεσσηνίας προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες σε εργασίες βελτίωσης, διαμόρφωσης και ευπρεπισμού του προθάλαμου του Διοικητηρίου, ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις επαρκούς αερισμού του χώρου και σκίασης.

Σημειωτέον ότι η χρήση του εν λόγω χώρου θα γίνεται σύμφωνα με τους ίδιους όρους με τους οποίους έχει παραχωρηθεί ο κυρίως χώρος του αμφιθεάτρου στην Στατιστική Υπηρεσία.

“Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται η άριστη συνεργασία που έχουμε με το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, αλλά και τις υπόλοιπες δομές υγείας του νομού” δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης προσθέτοντας ότι “η προσπάθεια πρόληψης και ο περιορισμός της διάδοσης του κορονοϊού αποτελεί ένα σημαντικό μέτρο διασφάλισης της δημόσιας υγείας”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top