Παράταση προθεσμίας από την ΕΛΣΤΑΤ για αιτήσεις ένταξης στο Μητρώο Τομεαρχών της Γενικής Απογραφής του 2021

Παρατείνεται μέχρι και τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Δευτέρας 19 Ιουλίου η προθεσμία για την με ηλεκτρονικό τρόπο υποβολή από τους ενδιαφερόμενους αιτήσεων ένταξής τους στο Μητρώο Τομεαρχών των Γενικών Απογραφών Κτηρίων και Πληθυσμού – Κατοικιών (ΚΠΚ) έτους 2021.

Αυτό γνωστοποιεί με σχετική ανακοίνωσή της η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), καθώς η αρχική προθεσμία που είχε τεθεί έληξε τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας 12 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνον φυσικά πρόσωπα, ηλικίας από 18 έως 67 ετών, τα οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου.

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις για την εγγραφή στο Μητρώο Τομεαρχών ΚΠΚ, οι οποίες θα είναι ταυτόχρονα και υπεύθυνες δηλώσεις για όσα δηλώνονται από τους υποψήφιους, θα πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνον ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-enum

Πριν την υποβολή της αίτησής τους, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαβάσουν την αναλυτική σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ, στην κεντρική σελίδα του Portal, θεματική ενότητα “Στατιστικές”, ένδειξη “Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021”, η οποία περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση που δεν καλύπτεται από αυτό το κείμενο ή την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, οι υποψήφιοι Τομεάρχες μπορούν να απευθύνονται, κατά προτίμηση, στο e-mail: tomearxes-kpk@statistics.gr

 

 

Την αρχική ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ μπορείτε να δείτε εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top