Παραθαλάσσια γέφυρα στον Πάμισο, στα όρια των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης

Εργα που αφορούν τον Δήμο Μεσσήνης συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στη συνάντηση που είχε σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου με τον δήμαρχο της μεσσηνιακής πόλης Γιώργο Αθανασόπουλο.

Ειδικότερα, επιβεβαιώθηκε η πρόθεση της περιφερειακής αρχής να κατασκευαστεί γέφυρα στον Πάμισο -στο παραλιακό τμήμα, στα όρια των Δήμων Μεσσήνης και Καλαμάτας, στην προέκταση της οδού Μικράς Ασίας- προκειμένου να υπάρξει ενοποίηση των παραθαλάσσιων περιοχών των δύο δήμων.

Ηδη, όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, “έχει προωθηθεί στο υπουργείο Ανάπτυξης το αίτημα για χρηματοδότηση της μελέτης αυτού του σημαντικού έργου που θα δώσει τεράστια αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή”.

Στην ίδια συνάντηση γνωστοποιήθηκε ότι άμεσα προχωρεί η δημοπράτηση, με πιστώσεις της Περιφέρειας, του φράγματος και των αρδευτικών δικτύων στο Τρίκορφο.

Τέλος, παρουσία του δημάρχου, υπήρξε τηλεφωνική συνεργασία του περιφερειάρχη, με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να βρεθούν τρόποι χρηματοδότησης των απολύτως απαραίτητων έργων συντήρησης στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μεσσήνης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top