Παρεμβάσεις της Π.Ε. Μεσσηνίας στο εθνικό, επαρχιακό και δασικό οδικό δίκτυο

Κοπή κλαδιών, καθαρισμό ερεισμάτων και επενδεδυμένων τάφρων στο οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας, διενεργούν αυτή την περίοδο τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας.

Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις καθαρισμών στο εθνικό δίκτυο, στα τμήματα Καλαμάτα – Τσακώνα και Τσακώνα – Καλό Νερό, ενώ επούλωση λάκκων γίνεται σε επαρχιακές οδούς και συγκεκριμένα στην 7η και 2η, στα τμήματα Στάσιμο – Σκληρού και Καρυοβούνι – Μηλέα αντίστοιχα.

Επιπλέον σε εξέλιξη βρίσκεται και ο καθαρισμός διωρύγων και αποστραγγιστικών τάφρων στο δίκτυο του ΓΟΕΒ Παμίσου, στην κάτω ζώνη.

Οσον αφορά στις παρεμβάσεις της Π.Ε. Μεσσηνίας στο πλαίσιο της αντιπυρικής προστασίας -οι οποίες διενεργούνται σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα αρμόδια Δασαρχεία και την Πολιτική Προστασία-, βρίσκεται σε εξέλιξη η συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου στο δάσος της Βασιλικής, ενώ ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του δρόμου Σταυρωτό Δενδρί – Νιοχώρι στο δημόσιο δάσος Ταϋγέτου και παράλληλα εξελίσσεται η συντήρηση του δασικού δρόμου Μανδρέα – Ιμποβός – Μονή Σιδηρόπορτας Καρβελίου.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top