Παρών σε ορκωμοσίες δημάρχων ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας

Παρών στις εκδηλώσεις ορκωμοσίας εκλεγμένων δημάρχων σε δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα είναι αυτό το τριήμερο ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας παρέστη το απόγευμα σήμερα Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στην ορκωμοσία του επανεκλεγέντος δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη, η οποία έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Αργότερα, ο περιφερειάρχης παρέστη στην ανάλογη εκδήλωση για τον επανεκλεγέντα επίσης δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο,που έγινε στο θέατρο Αγγελος Σικελιανός, στο Ξυλόκαστρο.

Αύριο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, εξ άλλου, ο περιφερειάρχης προγραμματίζει να παραστεί στις εκδηλώσεις ορκωμοσίας του επανεκλεγέντος δημάρχου Τριφυλίας Γιώργoυ Λεβεντάκη, στο Δημαρχείο της Κυπαρισσίας, της επανεκλεγείσας επίσης δημάρχου Οιχαλίας στο Πνευματικό Κέντρο Μαρία Κάλλας, στον Μελιγαλά καθώς και του επανεκλεγέντος δημάρχου Νεμέας Κώστα Φρούσιου στο Δημαρχείο της Νεμέας.

Ακόμα, μεθαύριο Κυριακή 17 του μήνα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου προγραμματίζει να παραστεί στην ορκωμοσία του εκλεγέντος δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού, η οποία έχει προσδιοριστεί για τις 12 το μεσημέρι, στο Βουλευτικό, στην αργολική πρωτεύουσα.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top