Παρών στην ορκωμοσία του δημάρχου Σπάρτης ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας -υπογραφή τριων συμβάσεων στη λακωνική πρωτεύουσα

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας παρέστη και χαιρέτισε το βράδυ σήμερα, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, στην τελετή ορκωμοσίας του εκλεγέντος δημάρχου Σπάρτης Μιχάλη Βακαλόπουλου, η οποία έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Νωρίτερα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, υπέγραψε τρεις προγραμματικές συμβάσεις -δύο μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του υπουργείου Πολιτισμού και της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, αφ’ ενός για την συντήρηση του ξυλόγλυπτου τέμπλου και των εικόνων του, στο καθολικό της μονής Ζωοδόχου Πηγής Καστρίου και αφ’ ετέρου για την μελέτη αποκατάστασης του ναού του Αγίου Βασιλείου στην Απιδιά του Δήμου Ευρώτα.

Η τρίτη προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε απόψε στην Σπάρτη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου ήταν μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Ανατολικής Μάνης, με αντικείμενο την δημιουργία και υποβολή φακέλου για την έκδοση άδειας ίδρυσης υδατοδρομίου στο λιμάνι του Γυθείου.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top