Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Άκρως επιτυχημένο το Φεστιβάλ Arcadia Screenings»

Τα θερμά του συγχαρητήρια και την απόλυτη ικανοποίησή του γιατί ικανοποιήθηκαν οι προσδοκίες που δημιούργησε το Φεστιβάλ Arcadia Screenings εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την τελετή λήξης στο Μαλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019.

Αφού ευχαρίστησε τον εμπνευστή και διευθυντή του Φεστιβάλ κ. Κώστα Σπυρόπουλο για τη συνεργασία ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε ακόμη την ικανοποίησή του για τη μαζική συμμετοχή. «Ήταν κάτι που μας ξάφνιασε, μέχρι τώρα δεν το είχαμε συνηθίσει, κάτι που σημαίνει ότι η πόλη έχει τη δυνατότητα να αγκαλιάζει κάθε τι που μπορεί να προκαλεί το ενδιαφέρον. Το φεστιβάλ αυτό θέλει να προκαλέσει την κοινωνία σε όλα τα επίπεδα, για να μπορέσει να φύγει από τα προβλήματά της και να βγει προς τα έξω εκφράζοντας την επιθυμία της να συμμετέχει στα δρώμενα».

«Θεωρώ ότι με τον τρόπο ανάπτυξής του Φεστιβάλ σε λίγα χρόνια θα αποτελέσει ένα σπουδαίο γεγονός φεστιβαλικό για όλη τη χώρα και όχι μόνο για την Πελοπόννησο. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου χρηματοδοτεί και βοηθά όλα τα Φεστιβάλ και όλες τις προσπάθειες που γίνονται από τους ανθρώπους της δημιουργίας και του καλλιτεχνικού κόσμου» δήλωσε ακόμα ο Πέτρος Τατούλης.

Αυτό το Φεστιβάλ, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, έχει κάτι το διαφορετικό. «Στηρίζεται κυρίως στο να μοχλεύσει τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας. Να βγάλει η ίδια η κοινωνία τα ταλέντα που θα δημιουργήσουν και θα μας ωθήσουν να εμβαθύνουμε σε ένα διαφορετικό προβληματισμό».

«Ευχαριστώ τον Κώστα, όλη την ομάδα, τους εθελοντές, τους θεσμικούς και μη φορείς που βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια που γεννά έναν καινούργιο κόσμο εθελοντικής προσφοράς που έχει άμεση σχέση με την καλλιτεχνική δημιουργία» ανέφερε επίσης ο Περιφερειάρχης και έκανε ειδική αναφορά στους επιχειρηματίες κ. Βασίλειο Φουρλή και κ. Νικόλαο Δούρο, οι οποίοι εξέφρασαν την πρόθεσή τους να στηρίξουν ακόμα περισσότερο το Φεστιβάλ του χρόνου.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top