Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, “ο βασικός πυλώνας της τουριστικής μας ανάπτυξης πάσχει και γι’ αυτό βέβαια δεν ευθύνεται η αερολιμενάρχης”

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, “η ΥΠΑ να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον αερολιμένα της Καλαμάτας”

Το σχόλιο του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου -κατά την συζήτηση του προγράμματος τουριστικής προβολής- σχετικά με την εικόνα του κρατικού αερολιμένα Καλαμάτας αφορούσε στην ΥΠΑ.

Αυτό επισημαίνει ο περιφερειάρχης Π. Νίκας σε επιστολή του προς την αερολιμενάρχη Καλαμάτας, με αφορμή σχετική επιστολή της τελευταίας προς τον ίδιο και τα μέσα ενημέρωσης.

“Το σχόλιο αφορούσε στην ΥΠΑ, τον προγραμματισμό, την διάθεση ικανών πόρων και τις ενέργειες για την υποστήριξη του μοναδικού αεροδρομίου που λειτουργεί στην Περιφέρειά μας” σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης, παρατηρώντας -καταλήγοντας στην επιστολή του- πως “ο βασικός πυλώνας της τουριστικής μας ανάπτυξης πάσχει και γι’ αυτό βέβαια δεν ευθύνεται η αερολιμενάρχης”.

 

Την επιστολή του περιφερειάρχη μπορείτε να δείτε εδώ:

Επιστολή

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top