Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας: “Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι κάποιος πρέπει να παραδώσει σε μένα”

Διεθνής εταιρεία που διαθέτει όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις διενεργεί προλογική έρευνα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από προχθές Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη σημερινή του συνέντευξη στην Τρίπολη.

“Δεν έχουμε λογική διώξεων, αλλά εντοπισμού σφαλμάτων. Δεν έρχομαι ως εισαγγελέας, ούτε αισθάνομαι τον ρόλο μου ότι πρέπει να ασχολούμαι με τα χθεσινά και τα προχθεσινά, ούτε με το τι έγινε ή τι δεν έγινε. Για όλα αυτά αποφάσισε ο λαός” σημείωσε ο Π. Νίκας, επισημαίνοντας ωστόσο:

“Να ξέρετε όμως ότι μπήκα σε ένα ‘κουφάρι’, βρήκα μία πόρτα και μπήκα μέσα σε ένα άδειο κτήριο. Δεν ξέρω ούτε τα τραπεζικά υπόλοιπα. Αλλά πρέπει να συμφωνήσουμε ότι κάποιος πρέπει να παραδώσει σε μένα. Εγώ στον νέο δήμαρχο Καλαμάτας -που ήταν αντιδήμαρχός μου για δέκα χρόνια- παρέδιδα ενάμιση μήνα. Κάποιος θα πρέπει να μου πει τι παραλαμβάνω, διοικητικά και οικονομικά. Αυτό θέλω, όπως θέλω και επιθυμώ να είναι όλα ωραία και καλά μέχρι το τέλος”.

Ο περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα και συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία, θα ακολουθήσει συζήτηση όπου προβλέπεται -“και στα συλλογικά όργανα και παντού”.

Από δω και πέρα θα είναι όλα ανοιχτά, συνέχισε ο Π. Νίκας, γνωστοποιώντας ότι θα συγκροτηθεί μία διαπαραταξιακή επιτροπή για το ΕΣΠΑ, η οποία θα διαχειρίζεται όλα αυτά τα ζητήματα, καθώς και διαπαραταξιακή επιτροπή για τα οικονομικά.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top