Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στα Αρφαρά “χρέος μας να τιμούμε αυτούς που πολέμησαν”

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στα Αρφαρά “χρέος μας να τιμούμε αυτούς που πολέμησαν”

“Τιμάμε όλους όσοι πολέμησαν και αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας και αποτελεί χρέος μας επίσης να είμαστε ενωμένοι” σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το πρωί χθες Κυριακή 26 Μαρτίου, στα Αρφαρά, χαιρετίζοντας στην εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια των προτομών του Παπαφλέσσα και του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην προσφορά της πιο πάνω περιοχής στον εθνικό αγώνα, προσθέτοντας ότι αποτελεί υποχρέωσή μας να τιμούμε τους προγόνους μας που έδωσαν τη ζωή τους στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα.

Υπενθύμισε, παράλληλα, ότι η Περιφέρεια έχει διαθέσει σημαντικούς πόρους για την συντήρηση και ανάδειξη μνημείων σε όλη την Πελοπόννησο, ενώ έχει προβεί και στην φιλοτέχνηση νέων.

Παρέστησαν επίσης στην εκδήλωση, ο βουλευτής Μίλτος Χρυομάλλης, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Πρωτογενούς, Δευτερογενούς Τομέα και ανατπυξιακών νόμων Στάθης Αναστασόπουλος και Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων κ.α.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top