Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στο Peloponnese Food Stories στο Παράλιο Αστρος, “μόνο με τη συνεργασία μπορούμε να πάμε μπροστά”

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στο Peloponnese Food Stories στο Παράλιο Αστρος, “μόνο με τη συνεργασία μπορούμε να πάμε μπροστά”

“Μόνο με τη συνεργασία μπορούμε να πάμε μπροστά” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χαιρετίζοντας -το βράδυ της περασμένης Παρασκευή 26 Αυγούστου- την εκδήλωση του 1oυ Φεστιβάλ Γαστρονομίας Peloponnese Food Stories | Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού, που διοργανώθηκε στο Παράλιο Αστρος, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, την Ενωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, την Ενωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου.

Ο περιφερειάρχης, παράλληλα, αφού χαρακτήρισε την Κυνουρία ως την “περιοχή που αποτελεί την ελπίδα για την ανάπτυξη της Αρκαδίας και ολόκληρης της Πελοποννήσου” αναφέρθηκε στον τομέα του τουρισμού ως “την βαριά βιομηχανία της πατρίδας μας”, σημειώνοντας ότι “πέρα από το φυσικό κάλλος πρέπει να προβάλλουμε και τα αγροτικά μας προϊόντα, τις γεύσεις, τον διαχρονικό πολιτισμό μας”.

Καταλήγοντας, ο Π. Νίκας εξέφρασε συγχαρητήρια προς την ομάδα του Τουρισμού της Περιφέρειας και τους συνδιοργανωτές, αλλά και στους τοπικούς συλλόγους και φορείς που μετείχαν στην εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε -μεταξύ άλλων- έκθεση τοπικών προϊόντων, μαγειρικές επιδείξεις, γευσιγνωσία και βιωματικές δραστηριότητες για παιδιά

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν επίσης, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, καθώς και οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Κώστας Μαρινάκος και της Ενωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας Βίβιαν Μανωλέσου.

Παρέστησαν, ακόμα, μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού και Πολιτισμού Αννα Καλογεροπούλου, Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός, Διοίκησης και Οικονομίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής κ.α.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top