Περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης

Περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης

Περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα φιλοξενηθεί στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης, στη διάρκεια του φετινού πανηγυριού του Νησιού -από 21 μέχρι και 27 Σεπτεμβρίου.

Στο εν λόγω περίπτερο των 100 τ.μ. θα προβάλλεται στους επισκέπτες της πόλης, καθ’ όλο το πιο πάνω χρονικό διάστημα, το έργο της Περιφέρειας.

Ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, θα παρευρίσκεται στις 10.30 το πρωί αύριο Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στην υποδοχή της εικόνας της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας, στον ναΐσκο της Αγίας Παρασκευής στη Μεσσήνη -προϊσταμένου του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου στην σχετική τελετή, στην οποία την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Ο περιφερειάρχης, όπως ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης και οι τοπικές Αρχές θα παρακολουθήσουν την λιτάνευση της εικόνα στους δρόμους της Μεσσήνης μέχρι τον ναό της Ζωοδόχου Πηγής -μετόχι της Μονής Βουλκάνου- όπου θα γίνει και η εναπόθεσή της για 8ήμερο προσκύνημα, ενώ στη συνέχεια θα κάνει δηλώσεις στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top