Πέτρος Τατούλης: Δημοπραττούνται οι Παραλογγοί στις 3 Σεπτεμβρίου

Τη δημοπράτηση ενός μεγάλου έργου για την Αρκαδία υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. Πρόκειται για το έργο «Αποκατάσταση βατότητας της οδού Τριπόταμα – Παραλογγοί – Καρδαρίτσι και δρόμων που συμβάλλουν σε αυτή».
«Με απόλυτη συνέπεια στις δεσμεύσεις μας προς τους πολίτες λύνουμε ένα μεγάλο πρόβλημα στο δρόμο Τριπόταμα – Παραλογγοί. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο έργο, για την εξασφάλιση του οποίου ξεπεράσαμε με τη σκληρή δουλειά μας και την υπευθυνότητά μας πολλά προβλήματα. Πλέον ανοίγει ο δρόμος υλοποίησής του και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και τόνισε ότι «μόνο η περιφερειακή αρχή υπήρξε συνεπής απέναντι στους πολίτες. Πολλοί ήταν αυτοί που έταξαν το έργο, πολλοί ήταν αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν μικροπολιτικά την αγωνία των πολιτών. Σήμερα θα πρέπει δημόσια να ζητήσουν συγγνώμη από τους πολίτες και να αναγνωρίσουν την αποτελεσματικότητα και την υπευθυνότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Σημειώνεται ότι για την αντιμετώπιση των φαινομένων που καθιστούν εξαιρετικά επικίνδυνο το τμήμα «Παραλογγοί–Τριπόταμα – Καρδαρίτσι», η Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπόνησε και ενέκρινε όλες τις απαραίτητες μελέτες για την ωρίμανση έργου αποκατάστασης της βατότητας του εν λόγω οδικού τμήματος και εν συνεχεία εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 2.5000.000,00 € από Εθνικούς Πόρους και αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ανοιχτού διαγωνισμού με καταληκτική ημερομηνία την 3η Σεπτεμβρίου 2018.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top