Πέτρος Τατούλης:  Η Περιφερειακή Αρχή κοντά στις μεγάλες διοργανώσεις και γεγονότα

Από την Καλαμάτα όπου βρέθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδας,  εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη διοργάνωση του αγώνα και υποσχέθηκε πολλές αντίστοιχες στο μέλλον.

Ακόμα, ο ΝΑΣΚ Αίολος τίμησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη στην τελευταία ημέρα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοίας Νοτίου Ελλάδας.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Τατούλης συνεχάρη τον Αίολο που ανταποκρίθηκε στις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα, παρά την μεγάλη συμμετοχή που υπήρχε και δήλωσε πώς «η Περιφερειακή Αρχή θα χρηματοδοτήσει το επόμενο διάστημα ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις και γεγονότα.

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους φορείς της πόλης, που βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση και θα ήθελα να πω ότι ετοιμαζόμαστε για ακόμα μεγαλύτερα γεγονότα τα οποία θα είναι διεθνή και θα έχουν έναν παγκόσμιο χαρακτήρα για το 2020», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τατούλης τόνισε επίσης ότι η Περιφερειακή Αρχή σχεδιάζει μεγάλα αθλητικά δρώμενα που θα συμπέσουν με τα 200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης του 1821: «Όλα αυτά τα μεγάλα γεγονότα θα τα χρηματοδοτήσει η Περιφερειακή Αρχή και ιδιαίτερα τα πολύ μεγάλα γεγονότα, που προετοιμάζουν ουσιαστικά το έδαφος προκειμένου να έχουμε ένα απτό παράδειγμα της γιορτής των 200 χρόνων από την έναρξη της επανάστασης του 1821».

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top