Πέτρος Τατούλης «Σπουδαίο το έργο του ΚΕΠΕΨΥ Μεσσηνίας»

Στο πολύ σημαντικό έργο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Μεσσηνίας αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019.

Απευθυνόμενος στο πρόεδρο του ΚΕΠΕΨΥ Μεσσηνίας κ. Βαγγέλη Σιδερέα, τα μέλη του Δ.Σ. και το επιστημονικό προσωπικό του κέντρου ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης εξήρε τη συνεισφορά τους σε έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα και τόνισε ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους με πράξεις, όπως χαρακτηριστικά τα 160.000 ευρώ που θα του αποδοθούν άμεσα.

Ο Πέτρος Τατούλης ανακοίνωσε ακόμη ότι η Περιφέρεια θα εντάξει στο πρόγραμμά της, που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, δράσεις του ΚΕΠΕΨΥ Μεσσηνίας ώστε να στηριχθεί συνολικά και βιώσιμα η δομή του.

Παρόντες ήταν επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Νικολάκου και Μπόυζα και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας κ. Γκούνης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top