Προγραμματισμός δεύτερης διανομής του προγράμματος ΤΕΒΑ στη Μεσσηνία

Προγραμματισμός δεύτερης διανομής του προγράμματος ΤΕΒΑ στη Μεσσηνία

Oριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα για τη δεύτερη φετινή διανομή στη Μεσσηνία τροφίμων και ειδών διαβίωσης στους δικαιούχους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014 – 2020.

Συγκεκριμένα, έχουν ενταχθεί στην διανομή αυτή 31 διαφορετικά προϊόντα, όπως ξηρά τρόφιμα, μαναβική, κρέατα, τυριά, είδη καθαριότητας και σχολικά,  η αξία των οποίων ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 750.000 ευρώ. Οι ωφελούμενοι του προγράμματος στη Μεσσηνία ανέρχονται  σε 6.116 οικογένειες, που αντιστοιχούν σε 11.130 άτομα.

Το πρόγραμμα, που θα υλοποιηθεί από τις 13 έως και τις 24 Ιουλίου, οριστικοποιήθηκε μετά από διαδοχικές συσκέψεις που ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος είχε με τις αρμόδιες υπηρεσίες και εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρείας.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Δευτέρα 13 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου.Την πρώτη εβδομάδα διανομής, από 13 έως 17 Ιουλίου, αρχικά θα εξυπηρετηθούν οι Δήμοι Δυτικής Μάνης, Τριφυλίας, Οιχαλίας, Μεσσήνης και Πύλου – Νέστορος, ενώ στη συνέχεια και ο Δήμος Καλαμάτας.

Την δεύτερη εβδομάδα, από 20 έως 24 Ιουλίου, η διανομή θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στον Δήμο Καλαμάτας, ενώ το όλο πρόγραμμα θα εξελιχθεί με συνδυασμό κατ’ οίκον διανομής και σταθερών σημείων.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top