Προμήθεια δύο ISOBOX για τα Κ.Υ. Αρεόπολης και Βλαχιώτη

Δύο ISOBOX, ειδικής κατασκευής, τα οποία προορίζονται για τον έλεγχο ενδεχομένως πασχόντων από κορωνοϊό και τα οποία θα τοποθετηθούν στα Κέντρα Υγείας Αρεόπολης και Βλαχιώτη, θα προμηθευτεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Εξ άλλου, το Περιφερειακό Συμβούλιο στην αποψινή του συνεδρίαση ενέκρινε την διάθεση ποσού μέχρι 200.000 ευρώ για την προμήθεια ειδών σχετικών με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρεται στην υπηρεσιακή εισήγηση, “κρίνεται απαραίτητο για λόγους πρόληψης, προστασίας και διασφάλισης της δημόσιας υγείας να τελεστεί άµεσα προμήθεια 400 αδιάβροχων προστατευτικών στολών, σε διάφορα μεγέθη, µε µακριά μανίκια (µη αποστειρωμένων) για προστασία του σώματος και 400 προστατευτικών γυαλιών για την οφθαλµική προστασία των επαγγελματιών υγείας τῶν Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και συναρµόδιων Υπηρεσιών (Αστυνομία, ΕΚΑΒ. προσωπικό δομών Υγείας κ.α) που σχετίζονται µε την διαχείριση και αντιμετώπιση κρουσμάτων λοίμωξης από τον 2019-n-CoV”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top