Προωθείται μελέτη ηλεκτροφωτισμού στον ισόπεδο κόμβο της Αρχαίας Νεμέας, αυτοψία σήμερα από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα

Προωθείται μελέτη ηλεκτροφωτισμού στον ισόπεδο κόμβο της Αρχαίας Νεμέας, αυτοψία σήμερα από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα

Τις εξελισσόμενες εργασίες κατασκευής του ισόπεδου κόμβου μπροστά στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας, επιθεώρησε το πρωί σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Το έργο αυτό, με προϋπολογισμό περί τις 500.000 ευρώ, θα συμβάλει στην αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων τα οποία είναι συχνά στο συγκεκριμένο σημείο, λόγω και της υψηλής επισκεψιμότητας της περιοχής.

Ο περιφερειάρχης, που συνοδευόταν από τον δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο καθώς και από υπηρεσιακά στελέχη από τη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της έδρας της Περιφέρειας, μετείχε στη συνέχεια σε σύσκεψη στο δημαρχείο της Νεμέας, στην οποία εξετάστηκε η εκπόνηση συμπληρωματικής μελέτης για τον φωτισμό του πιο πάνω κόμβου, ο οποίος δεν προβλεπόταν στην αρχική μελέτη του έργου.

Εκ μέρους του Π. Νίκα δόθηκαν οδηγίες ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία για το συγκεκριμένο θέμα προκειμένου μέχρι την επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να γίνει δυνατό να συζητηθεί από το σώμα η εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού led στον εν λόγω ισόπεδο κόμβο.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top