Προσωρινή αναστολή λειτουργίας σχολείων στην Αργολίδα, εξυπηρέτηση πολιτών μόνο με ραντεβού και εφόσον δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική διεκπεραίωση της υπόθεσής τους

Στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας, μέχρι και την Δευτέρα 15 Μαρτίου, διάφορων σχολικών μονάδων της Αργολίδας -καθ’ ολοκληρίαν ή τμημάτων τους-, προέβησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας στο πλαίσιο των μέτρων αποτροπής διάδοσης του νέου κορονοϊού.

Παράλληλα, η Π.Ε. Αργολίδας με ανακοίνωσή της καλεί τους πολίτες “να μην εισέρχονται στους χώρους των υπηρεσιών παρά μόνον αν δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά”.

 

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τα σχολεία, με σχετικές αποφάσεις των αρμόδιων Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία, από Τρίτη 2 έως και Δευτέρα 15 Μαρτίου,

– όλων των τμημάτων του 1oυ ΕΠΑΛ Κρανιδίου

– του 1oυ Γυμνασίου Ναυπλίου

– του 1oυ Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου

– της Πέμπτης τάξης (E΄) του Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας

– της Τρίτης Τάξης (Γ΄) και του Πρώτου Τμήματος της Πέμπτης Τάξης

(Ε1) του Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου

– του Πρώτου και Δεύτερου Τμήματος της Πέμπτης Τάξης (Ε1, Ε2) του

3oυ Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου.

Εξ άλλου, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας από χθες Δευτέρα 1η έως και την Κυριακή 14 Μαρτίου του Τμήματος του 10oυ Νηπιαγωγείου Αργους.

 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οσον αφορά την εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες της Π.Ε. Αργολίδας, η Περιφερειακή Ενότητα υπενθυμίζει τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση προς τον σκοπό αποτροπής συνωστισμού και διάδοσης της πανδημίας και με ανακοίνωσή της καλεί τους πολίτες “να μην εισέρχονται στους χώρους των υπηρεσιών παρά μόνον αν δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά” και στην περίπτωση αυτή βεβαίως με την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Οπως σημειώνεται, ειδικότερα, “οι πολίτες θα πρέπει να δίνουν τα στοιχεία τους και την ηλεκτρονική διεύθυνσή τους και η υπηρεσία θα απαντήσει το συντομότερο δυνατόν ή θα υπάρξει συνεννόηση για εξυπηρέτηση κατόπιν ραντεβού.

Ακολουθούν τα στοιχεία επικοινωνίας των υπηρεσιών της Π.Ε. Αργολίδας προς χρήση τους από τους πολίτες:

Στοιχεία επικοινωνίας των υπηρεσιών της Π.Ε. Αργολίδας

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top