Πρωτόκολλο συνεργασίας για την προστασία παράκτιων περιοχών Κορινθιακού και Σαρωνικού

Στην εκδήλωση υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των τοπικών τμημάτων της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών στις Περιφερειακές Ενότητες που βρέχονται από τον Κορινθιακό και Σαρωνικό και του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΟΖΟΝ -η οποία έγινε στο Δημοτικό Θέατρο στην Κόρινθο, το περασμένο Σάββατο 20 Ιουνίου- συμμετείχαν οι αντιπεριφερειάρχες Παιδείας και Πολιτισμού Αθηνά Κόρκα και Υποδομών Χάρης Βυτινιώτης.

Ο σκοπός του πρωτοκόλλου είναι η προστασία των παράκτιων περιοχών στον Κορινθιακό και Αργοσαρωνικό κόλπο.

Στον χαιρετισμό́ τους αμφότεροι, έδωσαν συγχαρητήρια για το γεγονός ότι οι δράσεις, τόσο της μη κυβερνητικής οργάνωσης ΟΖΟΝ, όσο και της εθελοντικής Ενωσης Αστυνομικών, είναι ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα, παράλληλα δε έκαναν ορισμένες επισημάνσεις περιβαλλοντικών θεμάτων όπου προέκυψαν.

Τέλος, ευχαρίστησαν όλους τους συμμετέχοντες στην εθελοντική́ προσφορά́ και τη συνεχή προσπάθεια για την καθαριότητα των ακτών της Πελοποννήσου με άριστα αποτελέσματα.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, τόνισαν, «θα είναι συμπαραστάτης και αρωγός σε αυτή την προσπάθεια όπως και σε όλες τις ενέργειες που προφυλάσσουν το φυσικό́ μας πλούτο και το περιβάλλον».

 

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top