Σε εξέλιξη η διανομή στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στη Μεσσηνία

Σε εξέλιξη η διανομή στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στη Μεσσηνία

Συνεχίζεται η διανομή από την Π.Ε. Μεσσηνίας βασικών διατροφικών προϊόντων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, στη περιοχή του Δήμου Καλαμάτας, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει από τις 13 Ιουλίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή 24 του μηνός.

Μέχρι τώρα έχουν ολοκληρωθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας, οι διανομές στους Δήμους Οιχαλίας, Δυτικής Μάνης,  Μεσσήνης, Πύλου – Νέστορος και Τριφυλίας.

Οσον αφορά τον Δήμο Καλαμάτας, στον οποίον το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Παρασκευή, απομένει η διανομή στην Θουρία, αύριο Τετάρτη 22 Ιουλίου, σε συνδυασμό με την κατ’ οίκον διανομή που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμάτας.

Οσοι ωφελούμενοι, για οποιοδήποτε λόγο, δεν παραλάβουν τα προϊόντα θα μπορούν να μεταβούν οι ίδιοι στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας μεθαύριο Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Ιουλίου, μεταξύ 9 το πρωί και 2 το μεσημέρι.

Ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος -ο οποίος επιθεώρησε σήμερα Τρίτη την διαδικασία διανομής στην πόλη της Καλαμάτας αλλά και στον Αρι, συνοδευόμενος από την διευθύντρια Υγείας της Π.Ε. Κατερίνα Σπέντζουρα- εξέφρασε ικανοποίηση για την ομαλή εξέλιξη της διανομής, επισημαίνοντας παράλληλα, την σπουδαιότητα του προγράμματος στην ενίσχυση των οικονομικά ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top