Σε εξέλιξη η κατ’ οίκον διανομή της βοήθειας του ΤΕΒΑ στην Π.Ε. Αργολίδας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου, η κατ’ οίκον διανομή στην Αργολίδα των δεμάτων με τρόφιμα και άλλα είδη, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Η παραλαβή των δεμάτων έγινε στις 6.30 το πρωί σήμερα και το πρόγραμμα διανομής υλοποιείται σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει γίνει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Π.Ε. Αργολίδας.

“Προσφέρουμε τα απαραίτητα σε συνανθρώπους μας, που αυτή η πρωτόγνωρη κρίση τους βρήκε πιο απροετοίμαστους και αβοήθητους σε σχέση με άλλους” σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, ο οποίος -μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Πρόνοιας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη- ήταν παρών κατά την έναρξη της διαδικασίας που έγινε υπό την εποπτεία του γενικού διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Οπως έχει ανακοινωθεί, η κατ’ οίκον διανομή τροφίμων, στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ, σκοπό έχει την υποστήριξη, εν όψει του Πάσχα, συνολικά 1.411 οικονομικά αδύνατων οικογενειών που έχουν καταγραφεί στην Π.Ε. Αργολίδας. Τα τρόφιμα είναι νωπά προϊόντα, κρέας, τυρί, λαχανικά, είδη μαναβικής και ξηρά τροφή.

Το πρόγραμμα διανομών στην Π.Ε. Αργολίδας έχει ως εξής:

-Σήμερα Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου διανομή στον Δήμο Αργους – Μυκηνών.

– Αύριο Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου διανομή στον Δήμο Ναυπλιέων.

-Μεθαύριο Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου διανομή στους Δήμους Επιδαύρου και Ερμιονίδας.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν τον αριθμό ΑΜΚΑ και ΑΔΤ σε πρώτη ζήτηση, ώστε να υπογράφεται άμεσα το πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής.

Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα οι οδηγίες του ΕΟΔΥ ως προς την απαιτούμενη λήψη μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού, καθώς και όλα τα απαραίτητα μέτρα εφαρμογής των κανόνων ασφαλούς διακίνησης τροφίμων και προϊόντων.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top