Σε εξέλιξη ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαγραμμίσεων, σήμανσης και ασφάλισης του οδικού δικτύου στην Π.Ε. Λακωνίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαγραμμίσεων και εργασιών σήμανσης και ασφάλισης στο σύνολο του εθνικού και του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Λακωνίας.

Οι εργασίες συντήρησης στο εθνικό και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας συνεχίζονται και μέσα στον χειμώνα, με σύμμαχο τις καλές καιρικές συνθήκες. Οι επεμβάσεις που γίνονται αφορούν σε τεχνικά έργα διευθέτησης των ομβρίων υδάτων, σε διαγραμμίσεις, στηθαία ασφάλειας και εργασίες προειδοποιητικής και πληροφοριακής σήμανσης των οδών.

Ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, με αφορμή το εν λόγω υλοποιούμενο έργο, δήλωσε:

“Η οδική ασφάλεια αποτελεί βασική μας υποχρέωση και προτεραιότητα. Οι διαγραμμίσεις και η σήμανση των οδών συμβάλλουν καθοριστικά σε αυτή την κατεύθυνση. Αυτές τις ημέρες υλοποιούνται εργασίες στον περιφερειακό δρόμο της Σπάρτης, από τον κόμβο του Μορέα μέχρι το Πυρί και στο τμήμα της επαρχιακής οδού Σπάρτης – Σκούρας – Κεφαλά – Γκοριτσάς. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα υλοποιηθούν έργα στην επαρχιακή οδό Σπάρτη – Καστόρειο – Γεωργίτσι – Λογκανίκος.

Οι προτεραιότητες των επεμβάσεων υλοποιούνται σύμφωνα με τις υποδείξεις που κατά καιρούς μας έχει θέσει η Τροχαία, για τα επικίνδυνα σημεία, καθώς και οι αυτοψίες των μηχανικών της Π.Ε. Λακωνίας”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top