Σε εξέλιξη σημαντικά έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον Δήμο Βέλου – Βόχας

Εργα που είτε εκτελούνται, είτε έχουν προγραμματιστεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στον Δήμο Βέλου – Βόχας απασχόλησαν τη συνάντηση που ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής είχε σήμερα, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, με τον δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο.

Στην εν λόγω συνάντηση, ειδικότερα, έγινε γνωστό ότι κατατέθηκε το τεχνικό δελτίο για το προϋπολογισμού 680.000 ευρώ έργο φωτισμού, ύδρευσης και πυρόσβεσης στο αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 του υπουργείου Αλιείας, ενώ στην διαδικασία εκπόνησης βρίσκεται η μελέτη για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Βραχατίου, όπως και οι μελέτες για το προυπολογισμού 2.000.000 ευρώ έργο κατασκευής των δύο κόμβων στην παλαιά εθνική οδό.

Εξ άλλου, σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός για το γήπεδο Ζευγολατιού, ενώ προς δημοπράτηση βαίνει το προϋπολογισμού 2.200.000 ευρώ αρδευτικό έργο για το Βέλο.

Επίσης, με πολύ καλούς ρυθμούς συνεχίζονται τα αντιδιαβρωτικά έργα στο Βραχάτι τα οποία θα συνεχιστούν και στο Κοκκώνι, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και τα αντιπλημμυρικά έργα σε ολόκληρο τον Δήμο Βέλου – Βόχας.

Τέλος, συμβασιοποιείται σύντομα το προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ έργο ασφαλτόστρωσης του δρόμου Βραχάτι – Χαλκί – Σουληνάρι – Στιμάγκα – Κούτσι – Νεμέα, ενώ ολοκληρώθηκαν τα έργα ασφαλτόστρωσης στην παλαιά εθνική οδό.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top