Σε φάση υλοποίησης μπαίνουν σημαντικά έργα, με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής

Σημαντικά έργα μπήκαν στον δρόμο της υλοποίησης, μετά από σχετικές αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη συνεδρίασή της, στην Τρίπολη, σήμερα Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προχώρησε στην επιλογή τεχνικού συμβούλου για το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έτσι ώστε -όπως τονίστηκε- να γίνει δυνατό να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίηση της σύμβασης.

Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή προέβη στην επιλογή αναδόχου για τα έργα της κτηριακής αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας στο Λυγουριό όπως επίσης της συντήρησης και βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου Τρίπολη – Ρίζες – Αστρος, ενώ αποδέχθηκε τη δωρεά κυκλοφοριακής μελέτης για το σημαντικό όσον αφορά την οδική ασφάλεια έργο του ισόπεδου κυκλικού κόμβου στη συμβολή της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου με τη νέα, στους Αγίους Θεοδώρους.

Τέλος, στη σημερινή συνεδρίαση του σώματος έγινε η εξειδίκευση των πιστώσεων για τις δράσεις που προβλέπονται στο φετινό πρόγραμμα  τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top