Σε πρωτοβουλία στήριξης της Αϊτής συμμετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα εκπροσώπησε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου στην διαδικτυακή συνάντηση που διοργάνωσε προχθές Σάββατο 15 Ιανουαρίου ο Δήμος Καλαβρύτων, αφιερωμένη στον λαό της Αϊτής -ως ιστορική ανταπόδοση στην χώρα που πρώτη παγκοσμίως αναγνώρισε και στήριξε εμπράκτως την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Στόχος της πιο πάνω συνάντησης ήταν η ενημέρωση σχετικά με την πρωτοβουλία που ο αχαϊκός αυτός δήμος έχει αναλάβει προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα από την Ελλάδα για την ανέγερση στην Αϊτή –η οποία δοκιμάζεται σκληρά από φυσικές καταστροφές- μιας δομής δημόσιου χαρακτήρα και κοινωνικής ωφέλειας, σε συνεννόηση με τις Αρχές της εν λόγω χώρας και με διεθνείς οργανισμούς.

Στην πιο πάνω συνάντηση, που ο Δήμος Καλαβρύτων οργάνωσε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 χρόνων από την εθνική μας παλιγγενεσία, η Α. Καλογεροπούλου απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του περιφερειάρχη Π. Νίκα και δήλωσε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναμένει το πλάνο ενεργειών που θα καθοριστεί και θα ανταποκριθεί.

Μετείχαν στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, ο αντιπεριφερειαρχης Δυτικής Ελλάδας Φωκίων Ζαΐμης, βουλευτές από την Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία, εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ, του Δήμου Αθηναίων, καθώς επίσης των ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και Κρήτης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top