Σεμινάριο για Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα στον Αγροδιατροφικό τομέα

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019, ώρα 10:00 πμ, στην Τρίπολη.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει Σεμινάριο με τίτλο: “ Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα στον Αγροδιατροφικό τομέα ” που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 και ώρα 10:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (Οδός 25ης Μαρτίου και Πανός 21).

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, νεοφυείς επιχειρήσεις (start ups) και παραγωγούς του Αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου που ενδιαφέρονται να εντάξουν στην επιχείρησή τους νέες τεχνολογίες και καινοτόμες διαδικασίες όπως νέες τάσεις, νέες τεχνολογίες, ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων, καινοτόμες καλλιέργειες,  αξιοποίηση παραπροϊόντων βιομηχανίας τροφίμων, αειφορία, λειτουργικά τρόφιμα κλπ.

Το σεμινάριο ειδικότερα, απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς:

Φρούτα – Ρόδι – Χυμοί
Ελιά – Ελαιόλαδο
Σταφίδα – Αμπέλι – Οίνος
Γαλακτοκομικά προϊόντα
Το πλαίσιο του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε θέματα σχετικά με διεργασίες ξήρανσης και εγκλεισμού, καλλιέργεια στέβιαs (stevia), περιβαλλοντικό αποτύπωμα, καλλιέργεια προϊόντων χωρίς γλουτένη (gluten free).

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του έργου «FOCUS – Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) του αγροδιατροφικού τομέα μέσω υλοποίησης διακρατικών συνεργατικών σχημάτων/ Συστάδων (Clusters)» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Προγράμματος Balkan-Med.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Εάν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε στο σεμινάριο σας παρακαλούμε όπως στείλετε σχετικό email με τα στοιχεία σας στο ilampropoulou@mou.gr  υπόψη κας. Ιωάννας Λαμπροπούλου έως Πέμπτη 18/04/2019.

Για περισσότερες πληροφορίες: Περιφέρεια Πελοποννήσου: κα. Ιωάννα Λαμπροπούλου (Τηλ.: 2713-601380, email: ilampropoulou@mou.gr).

A2 POSTER

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

FOCUS BROCHURE (GR)

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top