Σύγκληση του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Μεσσηνίας

Συγκαλείται μεθαύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, το συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίασή του εν λόγω οργάνου, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί, στην αίθουσα “Παναγιώτης Φωτέας” -ενώ ορισμένοι θα μετάσχουν μέσω τηλεδιάσκεψης- είναι το σχέδιο δράσεων πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση του κινδύνου δασικών πυρκαγιών καθώς και η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε περιαστικά δάση και περιοχές υψηλής επικινδυνότητας τις ημέρες και ώρες που θεωρούνται επικίνδυνες για την εκδήλωση πυρκαγιών.

Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί να συμμετέχουν όλοι οι συναρμόδιοι φορείς, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, των δήμων της Μεσσηνίας, των εθελοντικών  οργανώσεων όπως επίσης στελέχη από την Δασική Υπηρεσία και τη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top