Συμβάσεις έργων στη Μεσσηνία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, το βράδυ σήμερα, στην Καλαμάτα

Συμβάσεις έργων στη Μεσσηνία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, το βράδυ σήμερα, στην Καλαμάτα

Συμβάσεις έργων στη Μεσσηνία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το βράδυ σήμερα Παρασκευή 4 Μαρτίου, στην Καλαμάτα, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας.

Ειδικότερα, ο Π. Νίκας υπέγραψε τη σύμβαση για το προϋπολογισμού 750.000 ευρώ έργο αποκατάστασης βλαβών στον ασφαλτοτάπητα και κατασκευή τεχνικών στην 9η εθνική οδό, στο τμήμα κόμβος Ρωμανού – Γιάλοβα.

Ο περιφερειάρχης υπενθύμισε ότι υπάρχει έργο 5 εκ. ευρώ του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών από το Κορυφάσιο μέχρι τον πιο πάνω κόμβο, αναφερόμενος και στο προγραμματιζόμενο έργο παράκαμψης της Γιάλοβας, προϋπολογισμού 45.000.000 ευρώ.

Ακόμα, από τον περιφερειάρχη υπεγράφη η σύμβαση για το προϋπολογισμού 360.000 ευρώ έργο εγκατάστασης νέου χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο Παραλίας, στην Καλαμάτα, στο οποίο -όπως τόνισε ο Π. Νίκας, θα γίνουν και άλλα έργα.

Παράλληλα, ο Π. Νίκας αναφέρθηκε και στην παρέμβαση που θα κάνει η Περιφέρεια -με τις σχετικές εργασίες να ξεκινούν την ερχόμενη Τρίτη- για την αντικατάσταση αγωγών αποχέτευσης στο κτήριο του διεθνούς αερολιμένα Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος”.

Τέλος, ο περιφερειάρχης -ο οποίος υπέγραψε συμφωνητικό μίσθωσης μηχανημάτων για τον καθαρισμό και την αντιπλημμυρική θωράκιση του ποταμού Βελίκα-, έκανε αναφορά και στην αναβάθμιση του περιφερειακού ιατρείου Κάμπου, στον Δήμο Δυτικής Μάνης από την Περιφέρεια.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top