Συμβάσεις ύψους περί τις 800.000 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην Κυπαρισσία

Συμβάσεις ύψους περί τις 800.000 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην Κυπαρισσία

Δύο συμβάσεις έργων και μία προγραμματική -συνολικής δαπάνης 797.402 ευρώ- υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το μεσημέρι σήμερα Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο της Κυπαρισσίας, όπου είχε συνάντηση και με τον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλου.

Οι δύο εργολαβικές συμβάσεις αφορούν, η μία στην βελτίωση και συντήρηση της επαρχιακής οδού Φιλιατρών – Χριστιανούπολης έργο με προϋπολογισμό 280.000 ευρώ και η δεύτερη στην προμήθεια και τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Καλού Νερού – Ελαίας, συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Η προγραμματική σύμβαση -ύψους 317.402 ευρώ- αφορά στην δημιουργία αθλητικού κέντρου σε χώρο 7 στρεμμάτων που βρίσκεται ανατολικά του δημαρχείου της Κυπαρισσίας, τον οποίον παραχώρησε η Περιφέρεια στο δήμο.

Ο περιφερειάρχης επισήμανε πως μέσα στις επόμενες 20 ημέρες θα επισκεφθεί εκ νέου την Κυπαρισσία, για την υπογραφή 2 νέων συμβάσεων, η μία εκ των οποίων θα αφορά το νέο οδικό δίκτυο Φιλιατρών – Γαργαλιάνων και η άλλη τις υποστηρικτικές ενέργειες λειτουργίας της ζωαγοράς Κοπανακίου.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top