Συμβάσεις προμήθειας ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού για τις δημόσιες δομές υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας

Υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα

Συμβάσεις για την προμήθεια ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού που θα κατευθυνθεί προς δημόσιες δομές υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια προβαίνει στην προμήθεια ενός υπερηχοτομογράφου για μαιευτική γυναικολογική χρήση για το Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενός κλιβάνου αποστείρωσης χειρουργικών οφθαλμολογικών εργαλείων για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπως επίσης και 5 αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών και ενός καρδιογράφου για τα Κέντρα Υγείας Φιλιατρών και Δημητσάνας, καθώς και για την Π.Ε. Κορινθίας.

“Η Περιφέρεια, διαθέτοντας από τις δικές της πιστώσεις, από τον προϋπολογισμό της, κάνει ό,τι μπορεί στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της, προκειμένου να καλύπτει κενά που θα έπρεπε να καλύπτονται από το υπουργείο Υγείας” σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top