Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας με μέλη του σωματείου “Φίλοι του νέου διαχρονικού Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης”

Με μέλη του σωματείου “Φίλοι του νέου διαχρονικού Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης”, συναντήθηκε στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας, την προηγούμενη Πέμπτη 4 Μαρτίου, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης ενημερώνοντάς τα για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στην εκπόνηση των μελετών του Νέου Μουσείου, αλλά και για τη συνεργασία με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον γενικό γραμματέα του ΥΠΠΟΑ Γιώργο Διδασκάλου, με στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών.

Τα μάτια μας είναι στραμμένα στην χρηματοδότηση και στην υλοποίηση του Μουσείου και όχι μόνο των μελετών”, δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης και συνέχισε:

“Σε αυτή την κατεύθυνση συνεργαζόμαστε άψογα με το υπουργείο και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, προκειμένου να παραδώσουμε, όσο το δυνατό συντομότερα, τις απαραίτητες μελέτες ενός έργου στρατηγικής σημασίας, που θα διευρύνει τις αναπτυξιακές προοπτικές του νομού μας”.

Στην συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θ. Βερούτη παρευρέθηκαν η αντιπρόεδρος του σωματείου -πρώην περιφερειάρχης- Αναστασία Κανελλοπούλου, ο γραμματέας του Σωτήρης Ροϊνός πρόεδρος της ΟΕΒΕ Λακωνίας και μέλος στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Λακωνίας, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ., ο πρώην νομάρχης Κώστας Φούρκας και ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας Δημήτρης Πολλάλης. Στην συζήτηση συμμετείχε τηλεφωνικά και πρώην δήμαρχος Σπαρτιατών Δημοσθένης Ματάλας, μέλος επίσης στο Δ.Σ. του σωματείου “Φίλοι του νέου διαχρονικού Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης”

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top