Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 5 Ιανουαρίου ο αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, με αρμοδιότητα την νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας Δημήτρης Λαμπρόπουλος.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε συζήτηση σχετικά με τις δυνατότητες αναβάθμισης της λειτουργίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, όπως επίσης και για την διενέργεια σε αυτό των απαραίτητων τεστ ανίχνευσης της vovid-19 στους εκπαιδευτικούς, εν όψει της επικείμενης επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Περαιτέρω, ο Δ. Λαμπρόπουλος ενημέρωσε τον αντιπεριφερειάρχη για την μέχρι τώρα πορεία των rapid test που έχουν διενεργηθεί από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, τόσο αυτών που αφορούν τους εργάτες γης από τρίτες χώρες, όσο και αυτών που αφορούν  άλλες κατηγορίες.

Από την πλευρά του, ο Στ. Αναστασόπουλος, επισήμανε την άριστη συνεργασία της Περιφέρειας με το εν λόγω νοσηλευτικό ίδρυμα στην περιοχή της Τριφυλίας, ευχόμενος στον Δ. Λαμπρόπουλο και σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας “να έχουν δύναμη, για να μπορούν να υποστηρίξουν τους συμπολίτες μας, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη, λόγω της πανδημίας, χρονική περίοδο”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top