Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Π.Ε. Μεσσηνίας

Το σχέδιο της σημειακής τροποποίησης του οργανισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που σύντομα δρομολογείται να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης που ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος είχε σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουνίου, με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Π.Ε. Μεσσηνίας, ο οποίος εξέφρασε τις θέσεις του.

Περαιτέρω, στα πλαίσια πρόσφατης εγκυκλίου και για λόγους περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού, προτάθηκε να ενημερώνονται οι πολίτες και να επικοινωνούν πρωτίστως τηλεφωνικά με τις υπηρεσίες που ενδιαφέρονται να εξυπηρετηθούν. Σε περίπτωση ανάγκης αυτοπρόσωπης παρουσίας να προσέρχονται στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας.

Επίσης, μετά από πρόταση του αντιπεριφερειάρχη -και τη σύμφωνη γνώμη του συλλόγου-, έγινε συνεννόηση με τον υπεύθυνο των δύο κλιμακίων του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία και συμφωνήθηκε την επόμενη εβδομάδα να πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικά τεστ ανίχνευσης του ιού στις υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα και στην Κυπαρισσία.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top