Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας με αντιπροσωπεία αγροτών

Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας με αντιπροσωπεία αγροτών

Συνάντηση με αντιπροσωπεία αγροτών είχε το μεσημέρι σήμερα, Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στο οποίο κατέληξε παμμεσσηνιακή αγροτική πορεία διαμαρτυρίας, μεταξύ των βασικών αιτιών της οποίας εντάσσεται η εξαιρετικά χαμηλή τιμή του ελαιολάδου.

Η αντιπροσωπεία των αγροτών επέδωσε υπόμνημα με τα αιτήματά τους στον αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος από την πλευρά του εξέφρασε συμπαράσταση στον αγροτικό κόσμο, ιδιαίτερα ως προς το κορυφαίο ζήτημα που θέτει και έχει να κάνει με την χαμηλή τιμή του ελαιολάδου.

Ο Στ. Αναστασόπουλος, αφού σημείωσε ότι η περιφερειακή αρχή έχει πάγια εκφρασμένη θέση ότι πρέπει να υπάρξει κεντρική πολιτική στο θέμα του ελαιολάδου, μετέφερε προς την αντιπροσωπεία των αγροτών ότι σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της περιφερειακής αρχής έχουν ήδη δρομολογηθεί δράσεις και έργα για τον πρωτογενή τομέα, ο οποίος -όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης- αποτελεί προτεραιότητα για την σημερινή πολιτική διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Μεταξύ άλλων, ο Στ. Αναστασόπουλος αναφέρθηκε στη διαδικασία που ήδη ξεκινήσει για την δακοκτονία, στην προσπάθεια για αναδιάρθρωση καλλιεργειών, όπως επίσης και για την αποκατάσταση των υφιστάμενων και κατασκευή νέων υποδομών για την άρδευση καλλιεργειών.

 

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top