Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας με τον υφυπουργό  Αθλητισμού και Πολιτισμού

Συνάντηση είχε την Κυριακή 18 Ιουλίου ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος με τον υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, αρμόδιο για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νίκο Γιατρομανωλάκη, ο οποίος βρέθηκε στην Καλαμάτα με την αφορμή της έναρξης του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας του υπουργείου με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο αφ’ ενός των προγραμμάτων που σχεδιάζει να υλοποιήσει το υπουργείο και αφ’ ετέρου του σχεδιασμού της Περιφέρειας για δράσεις πολιτισμού, μέσα από το νέο ΕΣΠΑ.

Ειδικότερα, όσον αφορά στην πρόθεση του υπουργείου να υποστηρίξει τον τομέα των παραδοσιακών τεχνών, όπως χειροτεχνία και υφαντική τέχνη, ο αντιπεριφερειάρχης πρότεινε να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία ώστε από την πλευρά της Περιφέρειας να προβλεφθούν και συμπληρωματικές δράσεις με στόχο το αποτέλεσμα να είναι πιο ολοκληρωμένο.

Καταλήγοντας, ο αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον υφυπουργό για το έργο του και δεσμεύτηκε για νεότερη συνάντηση, προκειμένου να επιτευχθεί ο παραπάνω κοινός σχεδιασμός δράσεων πολιτισμού.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top